Dentonet
LEKARZ
E-mail
WYBIERZ KATEGORIĘ
Marketing
Podatki
Prawo
Strefa relaksu
Technologie
Wiedza

Molecular Oral Microbiology

0 Komentarze | Publikacja:
Poleć artykuł Drukuj artykuł Wielkość czcionki - +

Molecular Oral Microbiology


POWIĄZANE ARTYKUŁY

nitkowanie - Dentonet.pl
Irlandia: czy regularnie nitkujesz zęby? Niekoniecznie! Asysta

Nitkowanie zębów zaliczane jest do podstawowych zabiegów z zakresu codziennej higieny jamy ustnej. Stosowanie nici dentystycznych jest istotne nie tylko z estetycznego punktu widzenia, ale przede wszystkim pomaga w zachowaniu zdrowia jamy ustnej. Jed...

COVID-19 - Dentonet.pl
Stomatologia w Australii: nie było dobrze, będzie gorzej Lekarz

Mimo że większość mieszkańców Australii jest świadomych wartości dobrego stanu zdrowia jamy ustnej, problemem dla wielu pozostaje dostęp do usług dentystycznych. Nowy, opublikowany 31 lipca raport Australijskiego Instytutu Zdrowia i Opieki Społecznej...

Tworzymy uśmiechy - stwórzmy dialog. Rozmowa dentysty z protetykiem Lekarz

Jak efektywnie współpracować na linii dentysta - technik dentystyczny? Wspólnie z firmą GSK oraz marką Corega zapraszamy na webinarium, podczas którego tech. dent. Katarzyna Subotowicz i ppłk lek. stom. Remigiusz Budziłło odpowiedzą na pytania: - Ja...

ROZWIŃ WIĘCEJ
teleporady stomatologiczne - Dentonet.pl
Teleporady stomatologiczne – jak je zorganizować? [webinar] Lekarz

Już w najbliższy poniedziałek (8 czerwca) o godzinie 20:00 odbędzie się webinar "Teleporady stomatologiczne – wytyczne i zalecenia" organizowany we współpracy portalu Dentonet.pl, firmy Oral-B oraz Polskiego Towarzystwa Stomatologicznego. Poprowadzą ...

kwaśne napoje - Dentonet.pl
Clinical Oral Investigations: słodkie i kwaśne napoje niszczą zęby Asysta

Jak poinformowano w piśmie „Clinical Oral Investigations” słodkie i kwaśne napoje mają bardzo negatywny wpływ na stan zdrowia zębów, niszcząc szkliwo oraz zębinę.W artykule przytoczono wyniki badań przeprowadzonych przez naukowców z Kings College Lon...

Dodaj komentarz (0 komentarzy)

Każdy komentarz zostanie poddany moderacji

Od (imię)
Do (e-mail)
Temat
Treść
255

Wiadomość e-mail została pomyślnie przesłana na adres