Dentonet
E-mail

FAQ

MAM PROBLEMY Z LOGOWANIEM. DLACZEGO?

Nieudane logowanie do Konta na Dentonet.pl może nastąpić z paru powodów. Przede wszystkim upewnij się czy poprawnie wpisujesz swoją nazwę konta i hasło. Zwróć uwagę czy klawisz CapsLock jest wciśnięty gdyż wielkość liter w haśle jest rozróżniana. Jeżeli nie pamiętasz hasła możesz użyć opcji odzyskiwania dostępu do konta. W tym celu kliknij przycisk Nie pamiętam hasła w oknie logowania. 

ZAPOMNIAŁEM HASŁA DO KONTA. CO ROBIĆ?

Kliknij w opcję zapomniałem hasła przy oknie logowania do serwisu. W przeciągu kilku minut powinieneś otrzymać wiadomość, która pozwoli Ci zresetować ustawienia hasła i nadać nowe do serwisu. Jeżeli wiadomość nie pojawia się na Twojej skrzynce dłuższy czas, sprawdź folder z wiadomościami SPAM.

NIE ZNALAZŁEM TU ODPOWIEDZI NA SWOJE PYTANIE. CO ROBIĆ?

Pisz na pomoc@dentonet.pl Pamiętaj aby dokładnie opisać swój problem, podać maila którego używasz do logowania się w serwisie i opcjonalnie pozostawić do siebie kontakt telefoniczny. Odpiszemy niezwłocznie na Twoją wiadomość i możliwe szybko rozwiążemy Twój problem.

JAK MOGĘ ZAŁOŻYĆ KONTO W PORTALU?

Jeśli chcesz się zarejestrować w naszym serwisie, kliknij „Załóż konto” widoczne w prawym górnym rogu ekranu, Następnie wybierz swój unikalny login oraz podaj adres mailowy. Uzupełnij podstawowe dane o sobie i wybierz swój avatar. Konto jest aktywowane w momencie kliknięcia na link, który znajdziesz w swojej skrzynce e-mail.

CZY MOJE DANE SĄ UDOSTĘPNIANE INNYM UŻYTKOWNIKOM?

Nie. Twoje dane nie są udostępniane innym użytkownikom. Jedyne dane dotyczące Twojej osoby jakie mogą zobaczyć inni użytkownicy, to Twój nick oraz avatar. Avatar może być Twoim zdjęciem, a nickiem może być Twoje imię i nazwisko, ale o tym czy tak się stanie zdecydujesz już Ty sam.

JAK MOGĘ ZMIENIĆ HASŁO DO PORTALU?

Aby zmienić hasło do portalu DENTONET, zaloguj się, a następnie w Twoim Koncie przejdź do zakładki Hasło.

JAK MOGĘ USUNĄĆ SWOJE KONTO W PORTALU?

Aby konto na portalu DENTONET, zaloguj się, a następnie w Twoim Koncie kliknij przycisk usuń konto i potwierdz swoją decyzję wpisując aktualne hasło. Mamy nadzieję że nigdy nie skorzystasz z tej opcji.